spacer

JS LBLC

Кой модел женска риза е удачен за мен?

October 3rd, 2018 by admin

women shirtsПрекаленото ходене по различни магазини Ви е омръзнало до безкрай? Нуждаете се от чисто нова дамска ризка и не бихте могли да си изберете вид, подходящ за Вашата личност? Ето няколко полезни съвета как точно ефективно да направите коректния подбор.

Комбинация с панталон: тук притежавате няколко различни варианти в зависимост от вида на панталоните. Ако панталоните са тесни, тип клин или пък тип цигара ризата също е наложително да е прилепнала или тясна като вид.

За случая може спокойно да е раздвижена с оригинален аксесоар ако конкретната риза е по-семпла и точно така да дадете и акцент в дрехите си. В случай, че пък панталоните са широки като модел също носете широка ризка. Точно това комбиниране е подходящо за жени с по-големи размери.

Комбиниране на пола с ризка: Поради доста разнообразните кройки на поли искаме не искаме нужно е да вземем предвид и ризката с тях. Главното правило в конкретния случай/ както и с панталоните/ важи и тук – стегнат, втален модел пола заедно със същия модел ризка. Пола тип молив и вталени поли е хубаво да се комбинират точно с ризка по тялото да не стане асинхрон в цялостната визия. Цветово наистина няма от какво толкова да се притеснявате – черната поличка до коляното е възможно да се съчетае на практика с абсолютно всеки цвят дамска риза. Напоследък търсени са бледо цикламените нюансите като и различните багри на бордо цвят. Ако пък не Ви се рискува изберете класическият вариант – бяла риза и чисто черна пола.

Дамската риза се вписва също така хубаво в съчетаване и с костюм от две части – съчетание от сако и панталон или пола. Повечето дами го предпочитат като всекидневен офисен костюм най-вече за всекидневни срещи с партньори и клиенти.

Един приятен номер, който може да се включи е изборът на спомагателни аксесоари. Една красива брошка, шал или може по дискретно колие е в състояние да раздвижи Вашата Визия в случай, че използвате да речем едноцветен модел ризка.

Не е необходимо да притежавате доста багри ризки в случая, а единствено коректния аксесоар. Но ако кройката е по свободна безпроблемно носете брошка или съвсем друг накит с нескъпоценно камъче като пример. На по-втален вид сложете разноцветни шалове за да концентрирате вниманието именно на разчупващия модела допълнителен елемент. Така с няколко цвята ризки и много малко правилно подбрани елемента можете да направите доста варианти без да се влагат много средства. Важна препоръка – опитвайте. Не си поставяйте вие сами граници за вида ви. Околните ще отбележат усилието Ви и ще сте подобаващо оценени.

Разгледайте сайта ни: https://www.vardfashion.com/fshn/bg/Tuniki-cat-10.html

JS LBLC is proudly powered by WordPress. SimpleBeatyrolex theme by Datejust