spacer

JS LBLC

Сребърни бижута и тенденциите в модата в последно време

April 12th, 2018 by admin

silver jewelry

Дамите по цял свят предпочитат да носят сребърни накити и сребърни обеци от хиляди години насам. Увлечението по среброто е реалност и възможността тя да спре не се задава на хоризонта. Обаче защо е по този начин? Факт е плюс това, че златото и платината несъмнено са чудни благородни метали, също така те са и доста по – капризни, когато говорим за комбинация с дрехи. Те могат много лесно да се комбинират с много различни официални рокли, облекла за офис също така по-лежерни, но елегантни дрехи за дискотеки и барове като пример. На свой ред сребърното бижу е приятно и дава повече женственост на жената. Обеците от сребро спускащи се по прекрасен и изящен начин по женската шия, а точно това ги превръща в наистина одобрявани от жените принадлежности за разкрасяване и допринасяне на допълнителна женственост. Днес се забелязва даже наклонността повече и повече популярни хора да се доверяват на бижута от сребро за сметка на злато и платина, защото чрез сребърните бижута не могат да се изложат на червения килим примерно.

Що се отнася до съхранението на въпросният благороден метал, то не е въобще мъчно. Едно от главните подробности е никога сребърни обеци, накити и бижута да не се оставят на пряка светлина от слънцето или да са оставени на осветление в домашни условия. Нужно е да се пазят на тъмно, сухо и студено място. Такова подходящо е ракличката ви за бижута. Светлината спомага потъмняването на този метал, а никоя жена не желае да използва обеци от сребро, които са с повреди и не излъчват прекрасен стил и женственост.

Почистването на сребърното бижу се осъществява само и единствено със специална кърпа за сребърни бижута. Кухненската ролка например може и да ви се струва прекрасен начин за изчистване на сребърни бижута, но е необходимо да сте запознати, че даже тя е твърде груба и е възможно да направи надрасквания. Нито веднъж не чистете и не дерете среброто с ноктите си.

Оразмеряването и гравирането на среброто също така са една от основните причини адски много девойки да се доверяват точно на обеци от сребро, а не на подобни от друг благороден метал. Основна причина е, че бижуто от сребро се обработва на много по-малка температура, а обработката му е много по-лесна.

JS LBLC is proudly powered by WordPress. SimpleBeatyrolex theme by Datejust