spacer

JS LBLC

Необходимо ли е притежаването на автоматична маркировъчна каса?

August 29th, 2017 by admin

cash register

Всички сме наясно, че сме задължени да съхраняваме фискалния бон поне до напускане на търговския обект, който сме посетили. И много от клиентите са разбрали, че често е доста полезно да задържаме фискалните бележки за повече при нас, защото се появяват доста непредвидени ситуации, в крайна сметка касовата бележка е решение на огромна част от гатанките, които ни изникват.

Важно ли е да следим дали търговските обекти, посещавани от нас, притежават фискални устройства?

Да изискваме касов бон е не само нашата задача, а и отговорност. Всеки магазин или място, от където можете спокойно да вземете даденият продукт, е нужно да притежава фискален апарат задължително. И никой не бива да позволява и да подминава лекомислено нуждата на фискалния апарат. Касовата бележка, излизайки от търговския обект, е онзи документ, с който можете спокойно да удостоверите, че това, което пренасяте в раницата или автомобила си, наистина е Ваше и че не сте го откраднали. Ако случайно сте собственик на магазин и касовият Ви апарат не желае да работи по незнайна за вас вина, не го пропускайте, а потърсете услугите на компания, знаеща как да оправи проблема.

Разчитайте на компютърните системи и счетоводните софтуери.

Да разполагате с фискален апарат в магазина си е Ваш ангажимент, което вярваме да спазвате. Но има и доста продукти, присъстващи на пазара, които могат много да улеснят работата Ви. Става дума за притежаването на счетоводен и складов софтуер, като задължително ще направят работния процес в пъти по-лек, лесен и приятен.

JS LBLC is proudly powered by WordPress. SimpleBeatyrolex theme by Datejust