spacer

JS LBLC

Гранд Каньон София – Новият начин на живот

April 28th, 2017 by admin

Гранд Каньон е най-новия и първият по рода си план в страната ни на Гаранти Коза – голям международен инвеститор с голям опит в строителния сектор. Учредена още през 1948 год. в Турция, Анкара, към днешна дата компанията е една от най- ценените и харесвани в имотния сектор, както в Турция, така и Дубай, Япония, Русия.

luxury apartmentsГаранти Коза разполага повече от 200 реализирани проекти, като пример част са: – Първата линия на метрото в Истанбул, Най-мащабния Форд завод „ Отосан” намиращ се на площ от 1 000 000 квадратни метра, АККОЗА – Жилищен проект, наброяващ 7 хил. апартамента, Коза Парк – Проект на огромното изкуствено езеро, заобиколено от четири жилищни сгради и над две хиляди и петстотин апартаменти

Разположен в най – бързо развиващите се квартали в София, Младост 3, Гранд Каньон предоставя абсолютно всичко от което се вълнува едно модерно семейство. В голяма близост до основни пътни участъци, офис локации и прекрасна гледка към една от най- красивите планини в България – Витоша, като и директния достъп до Метрото, благодарение на топла връзка са само малка част от комуникативността и характеристиките на района, както и комфортът, предлагащ комплексът на своите живущи.

Гранд Каньон В столицата ще бъде от 3 сгради за живеене, носещи имената на най-известните планини в България – Пирин, Витоша И Рила, намиращи се на 32 000 кв. метра, открит търговски център (алейно поставени магазини, елитни ресторанти и заведения) и паркинг под земята с над 1000 паркинг места, до които абсолютно всеки живущ в комплекса ще има удобна топла връзка. Следвайки една от новите тенденции в строителството на сгради, архитектът на Гранд Каньон София – Джон Жерде, проектира уникално единство между ландшафтен дизайн и модерна архитектурна линия.

Професионално планираното място, дава персоналното спокойствие на живущите в Гранд Каньон, като едновременно с това им предлага необходимите за всеки един модерен човек условия съсредоточени на едно и също пространство. Зачитайки заетоста на модерния човек, Гранд Каньон съчетава важните градски забавления с неописуемия чар на широкия дял зелени площи, заобикалящи комплекса.

Строителството обхваща 765 апартаменти, намиращи се на разгъната застроена площ от около 138К кв. метра. Рила Резидънс ще бъде 30 етажна жилищна сграда, която впечатлява с невероятна модулна архитектура. До 17-тия етаж в сградата ще се помещава 5 звезден хотел – един от най-известните световни брандове, а от 18 до 30 етаж ще бъдат поставени ВИП резиденции. В комплекса ще е има и офтеомологична клиника (1.2К м2.) – втората по големина на Балканския полуостров. По подобие на най-голямата и модерна такава, която се намира в Истанбул. На разположение на живущите в Гранд Каньон ще бъдат предоставени плувен басейн, wellness и фитнес център.

Открийте още: http://www.grandkanyon.com/garanti-koza

JS LBLC is proudly powered by WordPress. SimpleBeatyrolex theme by Datejust