spacer

JS LBLC

Как да си закупите правилната селфи пръчка?

May 20th, 2016 by admin

selfie stickНа лице са три главни вида пръчки за селфи (селфи стикове):
Стик за селфи с опция bluetooth. Този стик може да се използва|Тази пръчка може да се използва} с iPhone или Android. Има бутон на дръжката, чрез който може спокойно да се направи снимка.
Пръчка, свързана към жака за слушалки на устройството. Тук също така е на лице бутонче, което е възможно да натиснете, за да стане снимката.
Пръчка без наличието на реална функция за дистанционно задействане. Голяма част от тези стикове се продават с Bluetooth дистанционно.
Съвет да не използвате пръчка за селфи, която не предлага механизъм за активиране, защото трябва да използвате таймера на вашия апарат, за да се направи селфи. възможно е това дистанционно да бъде изгубено, а и трудно може да се ползва като държите стика.
Най-добрият вариант в случая са точно тези с Вариант bluetooth, най-вече ако имате желание да си направите снимка от по-далечно разстояние без да държите стика, като примерно го поставите до някаква стена.
Истинският проблем е, че е възможно да е прекалено трудно да съчетаете смартфона си с Bluetooth устройството, а това е доста срещан проблем сред клиентите. Също така не бива да забравяте да презареждате акумулаторната батерия на стика, като ползвате USB кабел.
Аз лично ще си избера селфи пръчка, която има кабел за слушалки, тъй като при самия него без съмнение няма проблеми по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът които идва от кабела за слушалки, дава възможност на клиента да ползва бутончето. Макар че споменатото решение не е сред най-високотехнологичните, е наистина ефикасно. А и също така наистина няма да ви създаде неприятности и да Ви приберат на топло в Южна Корея. Въпреки това точно тези пръчки за селфи са много по-евтина опция в сравнение с Bluetooth варианта.

JS LBLC is proudly powered by WordPress. SimpleBeatyrolex theme by Datejust

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/wcaccreditation/public_html/jslblc.com/wp-content/themes/simplebeauty/footer.php(19) : runtime-created function(1) : eval()'d code on line 1