spacer

JS LBLC

За какво да внимаваме, когато избираме бебешки дрехи?

February 3rd, 2016 by admin

bebe

Един родител трябва да бъде особено внимателен при селектирането на бебешки дрехи. Няма да се спирам толкова на актуалното звучене на моделите, колкото на това, какво да имате предвид, когато избирате дрешката. Удобството и е приоритет номер едно.

Преглеждайте много внимателно използваните материи, съдържанието им на естествени нишки или бои. Ако например детската дрешка продължава да пуска много цвят, като я почиствате, директно я изхвърлете и изберете нещо ново. Боите са от части токсични и може да предизвикат редица нежелани алергии на детската кожа. Детски дрехи от памук са добро решение както за зимния сезон, така и за лятото.

Избирайте панталони с ластици. Те са много по-удобни и практични от използването на колани. В крайна сметка, вашето детенце ще тича необезпокоявано и свободно от редицата неща, които носи със себе си. Постарайте се дрешката, която облича за деня да има няколко джоба. Малките обичат да складират различни скъпоценности от заниманията навън. Освен това е ясно, че в джоба спокойно ще пъхне ключовете и телефона.

Подбирайте му блузи с копчета. Ако му стане топло, лесно ще може да разкопчае едно-две копчета, вместо например да маха цялата дреха. Даже по-добре е ако на дрехата има ципове. Те са доста подвижни и здрави. Ще запазят съдържанието в джобовете и изобщо няма да пречат на детенцето да носи дрехата точно както му харесва.

Не подбирайте твърде големи или прекалено малки дрехи. Както подбирате дрехи лично за вас, така се старайте и за детето ви. Добре е да му купите панталонки , които са един размер по-голям, защото детенцето израства бързо и след два месеца няма да му е по мярка, но замислете се колко неподходящо ще изглежда то с навити крачоли и как ще бяга, спъвайки се на почти всяка стъпка. Същото важи и за много дългите ръкави. Провисналият и раздърпан външен вид може да се избегне ако проявите малко вкус и внимание за закупените от вас детски дрехи. Ако купувате яке или спортно горнище, задължително купете такова което има качулка. Ако завали детенцето ще може много лесно да се предпази от лошото време, без да мъкне със себе си дразнещия чадър, който родителите са му казали да вземе.

JS LBLC is proudly powered by WordPress. SimpleBeatyrolex theme by Datejust

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/wcaccreditation/public_html/jslblc.com/wp-content/themes/simplebeauty/footer.php(19) : runtime-created function(1) : eval()'d code on line 1