spacer

JS LBLC

Бебешки и детски колички – безценни съвети при покупка

June 20th, 2015 by admin

Това са няколко правила, които непременно трябва да имате предвид, защото все пак става въпрос за безопасността и доброто на вашето дете.

При покупката на бебешка количка

Винаги разчитайте на детска количка с широк кош и широка основа, тъй като това конкретно нещо обуславя доколко стабилна е количката. Тесните детски колички лесно се преобръщат, когато детето се надвеси извън борда. комбинирани колички

В случай, че харесвате количка с няколко позиции на облегалката, проверете, че самата облегалка се фиксира стабилно във всяко едно положение или рискувате детето да пропадне, без да очаквате.

Проверете дали детската количка има колани, които ще подсигуряват бебето в нея и няма да му позволят да се изхлузи. Най-правилно е коланите да минават между крачетата, през кръстчето и през раменцата на детето.

Текстилната част на вашата количка е нужно да се демонтира лесно и да е възможно да се пере в автоматична пералня. Ако е възможно, пробвайте дали детето ще прояви алергична реакция към самата материя.

Задължително се уверете, че детската количка може свободно да премине през врата на вашето жилище, както и през вратата на асансьора, ако ще ползвате такъв.

Вземете предвид също размерите на количката в сгънато състояние с обема на багажното отделение на колата, някои багажници се оказват прекалено малки за определени модели детски колички.

JS LBLC is proudly powered by WordPress. SimpleBeatyrolex theme by Datejust

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/wcaccreditation/public_html/jslblc.com/wp-content/themes/simplebeauty/footer.php(19) : runtime-created function(1) : eval()'d code on line 1