spacer

JS LBLC

Уловки при избора на подарък за мъж

May 14th, 2015 by admin

В случай че съсем скоро ви предстои покупка на подарък за представител на мъжкия пол, вероятно все пак сте проверили в google, в близкия МОЛ и в специализираните магазини. И наистина е много вероятно да не сте успели да харесате нищо конкретно, защото цени много, марки много, продукти много … от всичко по много. Но все пак сте попаднали на вярното място и ако пък въпреки всичко в ума ви е хаос, ще ви улесним с няколко съвета, които да вземете под внимание при покупката на перфектния подарък .

Винаги се позовавайте на практичното, а не на сантименталното

Години наред дамите избират за половинките си сантиментални подаръци с повод и без повод. Те дори си служат с тези подаръци, като един вид комуникация с мъжете. А през същите тези години, мъжете са избирали най-вече практични подаръци за жените. Едно е сигурно – мъжете са практични. Именно заради това, когато купувате подарък на мъж се придържайте към правилото: ако не може да използва, изяде, облече или да си играе с подаръка, този подарък не е подходящ.

От това по много

Практичността на мъжете не важи само когато става въпрос за едно – хобито. От предмети, свързани с хобито, мъжът винаги има нужда. Тук едно в повече от еди кое си, в никакъв случай не е нежелано. Купувайки предмет, свързан с любимото занимание на мъжа, бихте му направили двоен подарък – от една страна самия подарък, а от друга това, че ще може да се похвали на приятелите си, че вие сте се сетили за такъв хубав подарък за мъж.. Е, би трябвало да ви е известно, мъжете обожават да се съревновават помежду си.

Да му подарим дрехи?

Дамите са тези, които винаги имат нужда от още една допълнителна рокля, оше една блуза, още едни обувки и много други. Мъжката част пък се придържат към принципа „Една блузка, един елегантен панталон, един нов чифт боти са напълно достатъчни”. Когато искате да подарите някаква дреха на мъжа/приятеля си, вижте от какво той действително се нуждае и си помислете за дреха, която той със сигурност би искал да носи, а не такава каквато всъщност вие считате, че ще му стои много добре,или искате да носи. И избягвайте да избирате вратовръзки и бельо. Освен ако не мислите, че мъжът има крещяща нужда точно от това.

Мъжът и детето, което се крие в него

Без значение на това на колко години е някой представител на мъжкия пол, със сигурност е запазил част от детето в себе си. Мъжете през целия си живот играят с най-различни играчки, просто играчките им с напредването на възрастта стават по-различни, по-големи и по-скъпи. Научите ли коя е предпочитаната от него играчка, ще имате в ръцете си разковничето за перфектния за него подарък.

Парите са от голямо значение

Мъжете се славят като силния пол. Именно заради това тяхното его лесно може да бъде накърнено. А най-лесно то се наранява, ако например мъжът бъде подценен в социален, финансов, физически или емоционален план. Ето защо, в никакъв случай не избирайте на мъжа/приятеля си прекалено скъп подарък. Ако например мъжът е един от приятелите ви, много е възможно да си помисли, че подценявате финансовите му възможности. Ако пък мъжът е ваш роднина, гадже или съпруг, ще си помисли, че не ви дава достатъчно, че не прави достатъчно за вас. Подходящо би било по отношение на това да определите паричните средства, който той е заделял в предишните години за ваши подаръци и да се съобразите с тези граници и за неговите подаръци.

Мъжете и тяхното любопитство

Мъжете проявяват същото любопитство, каквото проявяват и дечицата. Дори може би повече. В момента, в който кажете на мъжа/приятеля си : “Познай какво съм ти купила” или да речем „Само ако знаеш какъв подарък съм ти взела”, вие вече сте запалили фитила на любопитството. Това всъщност е ефикасна тактика, особено пък ако например не сте имали възможност да изберете най-подходящия подарък за повода. Даже само емоцията, която ще създадете на мъжа/приятеля си с мислите по подаръка, ще е много по-важно за него от конкретния подарък

JS LBLC is proudly powered by WordPress. SimpleBeatyrolex theme by Datejust

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/wcaccreditation/public_html/jslblc.com/wp-content/themes/simplebeauty/footer.php(19) : runtime-created function(1) : eval()'d code on line 1