spacer

JS LBLC

Как да намерим наистина качествени детски дрехи

April 21st, 2015 by admin

Подборът на качествени детски дрехи е доста по-труден отколкото предполагате.

Малките обожават да проявяват капризи и не е изключено дългите часове прекарани в лутане по детските магазини да се окажат абсолютно напразни. Има няколко конкретни правила, с които е препоръчително да се съобразите, когато купувате дрешки за вашите деца.

Избирайки новите дрешки важно е да имате предвид годините на детето. Дрехите за дечица биха могли да се разпределят в три основни възрастови категории – дрешки за бебета, дрешки за ученици и дрехи за подрастващи. Общото между тях е, че независимо от годините на малките, те искат да се почувстват свободни и красиви. Твърде натруфените дрехи биха ограничили в голяма степен свободните движения на малкото дете. Съветва се облеклото за деца да бъде изработено от памучна материя. Памучната материя позволява на меката детска кожа да диша. Избягвайте да закупувате детски дрехи направени от синтетични материали.

Малчуганите са постоянно в движение. Те играят, гонят се и се изпотяват. Синтетичната материя би довела до спарването на кожата, а по-краен случай – алергии. Когато избирате дрешките бъдете внимателни с размера на дрехата/дрехите. По-добре е да купите дреха, която е по-голяма с един номер.

Децата растат за отрицателно време. Много пъти, децата нямат възможност да поносят за по-дълъг период чисто новите си дрешки, тъй като за нула време са пораснали и дрешките не им стават вече. Дрешките на дечицата е нужно да са изработени от здрави и плътни материи. Малчуганите много обичат да се заиграват с дантелките и панделките по техните панталони и блузки. Именно поради тази причина не е препоръчително да закупувате облекло, което е декорирано с провиснали части. Помнете, че малките харесват да се чувстват свободни и независими. Те биха желали да се събличат и обличат самостоятелно. Препоръчително е детските дрехи да бъдат не с копчета, а с цип. Този цип трябва да бъде на достъпно място, за да може детето да го стига. В случай, че вашето детенце не иска да слага новата си дреха, вероятно главната причина се крие в трудността да я облече и съблече. Купете на детенцето комплекти за игра навън, за детската градина и за специални поводи. Нали не смятате, че малко момиченце ще се чувства особено удобно с чисто нова жълта рокля в пясъчника?! Макар и малки, децата обожават да се почувстват харесвани и красиви. Когато подбирате детски дрехи онлайн за тях забравете всякакви желания тъмните цветове. Децата се радват на ярките и шарени дрешки. Дреха на точки, с каре или на райета ще бъде доста интересна на малките. Бъдете внимателни при избора на нюансите. Ако имате момченце, най-добре се абстрахирайте от розовите нюанси и дрешки.

JS LBLC is proudly powered by WordPress. SimpleBeatyrolex theme by Datejust

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/wcaccreditation/public_html/jslblc.com/wp-content/themes/simplebeauty/footer.php(19) : runtime-created function(1) : eval()'d code on line 1