spacer

JS LBLC

Съвети за наистина добра поддръжка на матраците!

August 29th, 2014 by admin

Средният живот на един от съвременните матраци е минимум десет зими, но при правилни грижи от наша страна той е възможно да изкара дори много повече от 15 години.

Да, нужно е да положим целенасочени усилия за неговата поддръжка и след закупуването му, за да запазим матрака си в добро състояние през годините.
Първата препоръка, която ще чуете от всеки ваш добър приятел е да обръщате наопаки матрака си от време на време. Експертите на борса за матраци имат дълъг опит в областта и съветват това да става на три месеца. Към края на първото тримесечие е необходимо да обръщате вашия матрак само по хоризонтала (т.е дясната да стане лява), на второто тримесечие го завъртате по вертикала (главата да дойде на мястото на краката), след това пак го врътвате обратно по хоризонтала и накрая още веднъж завъртате матрака си в четвъртото възможно положение. По този начин през цялата година няма да сте лежали значително повече от три месеца на едно място и вашия матрак ще си остане здрав, без побитости и хлътвания.

Втория съвет за запазване на качествата на матрака възможно най-дълго е да го проветрите за няколко мига веднага след разопаковането му, също проветрявайте и вашата спалня по няколко часа ежедневно. Целта е да се отстрани всяква влага от матрака.

Обезателно си купете протектор за матрак и го сложете незабавно, за да го запазите чист, а пък и изглежда много по-добре.

Не позволявайте на малчуганите си да подскачат и безчинстват върху матрака ви, защото несъмнено ще го прецакат.

JS LBLC is proudly powered by WordPress. SimpleBeatyrolex theme by Datejust

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/wcaccreditation/public_html/jslblc.com/wp-content/themes/simplebeauty/footer.php(19) : runtime-created function(1) : eval()'d code on line 1